Mazda márkakereskedés

Menü


Rólunk írták

Vélemények, értékelések, amiket ügyfeleinktől kaptunk:


2018. máj. 09.
Mazda ügyfél
2007.03.30.-án Vásároltunk egy null km-es egyedi rendszámú Mazda 6. ost. Azóta is minden évben a rendszeres karbantartás végett a kakasdi Mazda márkaszíveben elvégzik az aktuális kilométernek megfelelően az előírt javítást a kiváló szakemberek! Az autószalonban, a műhelyekben, és a külső részen katonás rend és tisztaság van ami növeli a bizalmat a ügyfelek számára! Minden esetben mikor belép az ügyfél az autószalonba kedvesen segítőkészen fogják a régi és új ügyfeleket! A nagy választék mellet lehetőség van próba vezetésre és bármilyen kérdés felmerül szívesen segítenek a szakemberek! Én szívből ajánlom mindenkinek A Hilcz és Fia Kft. Mazda márkakereskedést aki szereti a precíz munkát és a kedves kiszolgálást!


István Sándor Czifra


2018. máj. 05.
Mazda ügyfél
Udvarias, gyors, precíz...


Máté Torondy


2018. ápr. 11.
Mazda ügyfél
Professzionális kiszolgálás, kellemes légkör.


Cecília Buriánné


2018. márc. 31.
Mazda ügyfél
Megbízható korrekt.


Levente Kattári


2018. márc. 23.
Mazda ügyfél
Szakértelem, vállalt időt betartják (szervizelés). Ugyfelekkel rendkívül udvariasak


Zoltán Csiszer


2018. márc. 10.
Mazda ügyfél
Udvarias személyzet, precíz munka. Kellemes hely!


Maros Zoltán


2018. febr. 19.
Mazda ügyfél
Kedves Kolozsvári-Hilcz Szilvia!

Köszönettel nyugtázom jókívánságait. Számomra megtiszteltetés, hogy ezentúl ilyen remek, csodás autót használhatok.
Kérem, tolmácsolja minden kedves munkatársának szívből jövő köszönetemet a rendkívüli udvarias, figyelmes és segítőkész kiszolgálásért,amit nap mint nap tapasztaltam a vásárlás során.

Gratulálok és minden jót kívánok Önöknek.


Üdvözlettel: D.J.


2018. febr. 17.
Mazda ügyfél
Korrekt tájékoztatás, ügyfélbarát kiszolgálás


Lehel Morvai


2018. febr. 14.
Mazda ügyfél
Szuper első osztalyu szalon.Magas nivó udvarias szemelyzet !!!


Józsefné Horváth


2018. febr. 2.
Mazda ügyfél
16 éve itt vettük meg álmaink autóját. Azóta is itt szervízelik. A hely, a dolgozók, a hozzáértés...egyszóval minden adott ahhoz, hogy az ember meg legyen elégedve.


Ágnes Sebestyén


2018. jan. 19.
Mazda ügyfél
Nagyon elégedett vagyok az alkalmazottak hozzáállásával, a munka minőségével, kifejezetten ügyfélbarát ez a hely. Csak ajánlani tudom.


Tamás Jankovics


2018. jan. 16.
Mazda ügyfél
Világbajnok...


Tamás Antal


2018. jan. 11.
Mazda ügyfél
Nagyon elégedett vagyok az alkalmazottak hozzáállásával, a munka minőségével, kifejezetten...


Tamás Jankovics


2017. okt. 30.
Mazda ügyfél
Korrekt ügyintézés és szerviz


Gyula Szabó


2017. okt. 26.
Mazda ügyfél
Figyelmesek, udvariasak, kedvesek!


Márk Kitanics


2017. szept. 15.
Mazda ügyfél
Pestről is Hozzájuk járok szervizeltetni, lassan 5 éve. Profizmus, szakértelem, kedvesség. Gratulálok!


Iza Karácsony


2017. szept. 13.
Mazda ügyfél
Autó kiváló, Hilcz és Fia Kft autóház és szerviz kiváló!


Gábor Gutermuth


2017. aug. 27.
Mazda ügyfél
Messze a legjobb tapasztalatom az autószalonok között. Olyan kiszolgálást kap a vevő amit csak nagyon kevés helyen élhet át! Az alkalmazottak előtt le a kalappal!!!


Ferenc Tyukodi


2017. aug. 23.
Mazda ügyfél
Klasszikus, "mindent az ügyfélért" hozzáállású, de profi családi vállalkozás


Zoltán Heilig


2017. aug. 21.
Mazda ügyfél
Gyors, rugalmas munkavégzés.


József Váradi


2017. aug. 09.
Mazda ügyfél
Nagyon barátságos, udvarias, professzionális ügyfélkiszolgálás


Tamás Marosi


2017. aug. 02.
Mazda ügyfél
Kedves udvarias személyzet. Elegáns környezet. Egymást segítő kollégák. Már amit tapasztaltam. Gratulálok a vezetésnek szerintem remek emberekkel dolgoznak. Igazi jó csapat.


Kis Lajos


2017. júl. 12.
Mazda ügyfél
"Sziasztok!
Korábbi bejegyzésben írtam hogy DPF problémája van az autómnak és nincs ereje sem ezáltal. Ma Kakasdon volt egy kizárólag Mazdával foglalkozó szervízben ( Hilcz ) és most már tökéletes. Olyan szolgáltatást és szervízt kapott, hogy arra nincsenek szavak. Egy specialista dolgozott rajta, nagyon fejlett technikával rendelkezik. Az volt a baja hogy a turbó csövek belseje sérültek voltak és ez DPF hibajelzést mutatott. De kiemelném ismét a szolgáltatást és a szervízt mert miután megoldotta az autó problémáját kért még egy órát és átnézett mindent az autón. Fékektől elkezdve a kormányon át a részecskeszűrön keresztül mindent és lemosva, tisztán megkaptam az autómat. Leírom az összeget is 25 000 Ft-ot kért. Maximálisan elégedett vagyok."


Tóth Szabolcs


2017. júl. 09.
Mazda ügyfél
Már ez a második autóm amit önöktől vásároltam, eddig úgy érzem, hogy segítő készen és barátságosan viszonyulnak hozzám. Jómagam is igyekszem jó ügyfél lenni. Bízom benne, hogy még sokáig megmarad a jó kapcsolat.


Köszönettel: K. S.


2017. jún. 29.
Mazda ügyfél
Minőségi ügyintézés, szerviz, barátságos környezet, kedves kollektíva, közvetlen tulajdonosok.


Viktor Finta


2017. jún. 13.
Mazda ügyfél
Udvarias, segítőkész volt mindenki. Szép a szalon, és a szerviz is tiszta. Az 6-osom szervizét megvárhattam a kényelmes váróban, és míg az autóm elkészült még egy kapucsínóval is megkináltak.


István Szabó


2017. máj. 13.
Mazda ügyfél
Tökéletes kiszolgálás, maximálisan a vevő a lényeg náluk.


György Vörös


2017. máj. 8.
Mazda ügyfél
Rendkivül udvarias a kiszolgalas. Mondhatnam eletembe nem talalkoztam ilyen vevoközpontu céggel, sok ertekesito tanulhatna tőlük!! De főleg a traktorkupecek. Egy hasznalt Pick up-ot vettem toluk. A Hajdusagbol mentem odaig Tolna megyebe.Allapota az elmondottaknak megfelelő volt. Nem volt potya ut. Meg is vettem nagyszeruen muzsikal. Lehetosegem volt muhelyben az alvazat is megszemlelni. Új akksit kaptam ajandekba.Nagyszeru az ugyintezes is. Barki batran vasarolhat toluk.En 250kmrol tettem meg.


Gabor Erdei


2017. ápr. 11.
Mazda ügyfél
Rugalmas szakszerű és udvarias szervíz


Brechler Zsolt Norbert


2017. márc. 14.
Mazda ügyfél Kedves Szilvia!

Köszönöm a levelet, és fel is használom az alkalmat, hogy én is megköszönöjem a minőségi kiszolgálást mind az adásvételnél, mind azóta a kapcsolattartás (biztosítási ügyek intézése) folyamán is.
Üdvözlettel:

V. Csaba


2017. febr. 5.
Mazda ügyfélCsatlakoznék István Györgyhöz: PROFIZMUS. S tényleg, ha valaki Mazdát szeretne vásárolni csak náluk tegye! Első alkalommal voltam ott s ténlyeg szó szerint mindent megtettek azért, hogy a vásárlás ne csak arról szóljon, hogy gyere be és add ide a pénzed hanem VENDÉGLÁTÁSNAK értem meg. Úgy mentem le, hogy megnézem csak az atutót de a végére vásárlás lett belőle. Nem is egyeztettem előre, hogy tesztvezetést kérnék megoldották gond nélkül! Kb. mintha egy Ferrari szalonban éreztem volna magam. Éreztem, hogy számítok nekik mint vevő! Ha a következő kocsim is Mazda lesz azt csakis tőlük veszem. Mindenben készséggel állnak rendelkezésre és egy percig nem éreztem, hogy ne lenne olyan amiben nem tudnának segíteni. Ha lehetne hat csillagot adnék.. :)
Steve S


2017. jan. 28.
Mazda ügyfélEgy szóval tudnám összefoglalni a tapasztaltakat: PROFIZMUS Az első emailt-től kezdődően az autó átvételéig csak pozitív tapasztaltaim voltak. Kedvesek, ügyfél orientáltak, maximálisan minden igény kielégítésére törekednek. A budapesti Mazda kereskedések nem túl pozitív tapasztalatai után, ahol 3 alkalomból sem kaptunk még egy felajánlást sem tesztvezetésre, ebben a szalonban végre kipróbálhattuk a kiválasztott autót, mellesleg nem csak egy 10 perces gyors körre. Összesen kétszer látogattunk el Hilczékhez, mindent el tudtunk intézni emailben, ennél gördülékenyebben elképzelni sem tudtam volna. Természetesen a vételárban sem kellett csalódnunk, országos szinten versenyképesek az áraik, még a Mazda árpolitikáját ismerve is. Még egyszer köszönjük szépen Károlynak és a Csapatnak, további sok sikert a munkátokhoz! István
István György


2017. jan. 17.
Mazda ügyfél
Kedves tulajdonos, profi csapat, zseniális autók! Kell még valami?! :)

István Gellér


2016. nov. 26.
Mazda ügyfélTegnap jartam naluk. Es azt kell mondanom lenyugozott a latvany!! Mind az autok mind a kellemes hangulat, mind az ott dolgozok kedvessege. Ez a hely olyan mint ha az ember meghalt volna es a mennybe jutott volna. Gratulalok Hilcz Adamnak a gyonyoru autokhoz a sok elert sikerhez. Csak igy tovabb. Mazda ti vagytok a legjobbak!!!! Tietek a leggyonyorubb autok a vilagon.!! Gratulalok!!
János Földvári


2016. nov. 18.
Mazda ügyfél
Az ország legkorrektebb mazdakereskedése

Zoltan Bereczk


2016. szept. 16.
Mazda ügyfél
Gyors, precíz munkavégzés! Kedves ügyfélfogadás és kiszolgálás!

Gadányi Zsolt


2016. júl. 26.
Mazda ügyfél
Szép autóház igényes berendezés exkluzív megjelenés

Jordáki Laci


2016. júl. 19.
Mazda ügyfél
Végül nem náluk vásároltam autót (nem tetszett az asszonynak;) de csak jókat tudok mondani a cégről. Maximálisan megtesznek mindent az ügyfélért.
Gábor Gombócz


2016. márc. 15.
Mazda ügyfél
Teljesen Profi! Bátran ajánlom!

Pomóthy Attila